22 iunie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Fiica LGBT a Elenei Lasconi își reneagă mama pentru declarațiile pro familie: Nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere

Oana Lasconi, fiica primăriței din Câmpulung Muscel Elena Lasconi, și-a renegat mama, după ce aceasta s-a declarat susținătoare a familiei.

Oana Lasconi, care este autodeclarată membră a „comunității” LGBT, s-a declarat „șocată și dezgustată” de declarațiile mamei sale.

Ea a spus că n-o mai susține pe mama sa, din niciun punct de vedere. Oana Lasconi și-a manifestat, astfel, toleranța față de oamenii cu alte opinii decât ale sale.

„„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit știrile de astăzi (sâmbătă – n.red.), însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie.

Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale.

Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu. Mă doare sufletul, inima și am palpitații de câteva ore.

Nu susțin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidențiale, deși știu că este favorita multora pentru acel rol. Sufăr foarte mult și nu-mi vine să cred. Consider că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să-și aleagă calea și să-și poată forma o viață fericită și liniștită.

Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”, a spus Oana Lasconi într-un videoclip publicat pe contul ei de Instagram.