15 iulie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Peste 5 milioane de lei va cheltuieli Primăria Capitalei pentru iluminatul festiv de sărbători

Compania Municipală Iluminat Public anunţă pe SEAP două licitaţi în vederea închirierii şi achiziţionării unor decoraţiuni care să asigure iluminatul festiv, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Valoarea estimată a primului contract este de 3.352.000 lei, iar a celui de-al doilea este de 1.999.500 lei, scrie Agerpres.

Ambele se vor desfăşura pe o durată de trei luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 3 noiembrie, iar licitaţiile se desfăşoară prin procedură deschisă accelerată.

Primul contract vizează închirierea echipamentelor de iluminat festiv, menite să creeze atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă pentru axa centrală şi centrul oraşului, unde se vor desfăşura principalele evenimente specifice acestor sărbători.

“În acest an se vor închiria motive luminoase cu tema ‘Sărbători de iarnă împreună în Bucureşti’”, prevede anunţul.

Este vorba despre un total de 577 de elemente: şiruri, plase şi traversări luminoase, precum şi figurine luminoase.

Acestea vor fi instalate pe: bd. Magheru şi bd. Bălcescu, Calea Victoriei, bd. Aviatorilor, bd. I. C. Brătianu, Piaţa Romană, rond Charles de Gaulle, bd. Constantin Prezan, Piaţa Victoriei.

Ofertanţii vor trebui să demonstreze că în ultimii cinci ani au livrat/închiriat produse similare, respectiv ornamente stradale pentru iluminat festiv, în valoare cumulată de minim 3.000.000 lei fără TVA la nivelul unuia sau mai multor contracte.

Al doilea contract, în valoare estimată de 1.999.500 lei, vizează achiziţionarea decoraţiunilor pentru iluminat festiv. Este vorba despre: 150 de perdele cu cel puţin 200 de leduri; 300 de figurine 3D, în formă de sferă/stea/fug de nea/candelabru; 550 de echipamente de tip perdea, cu cel puţin 550 de leduri; 220 de şiruri cu cel puţin 120 de leduri.

Ofertanţii vor trebui să demonstreze că în ultimii cinci ani au livrat produse similare, respectiv ornamente stradale pentru iluminat festiv, în valoare cumulată de minim 1.500.000 lei fără TVA, la nivelul unuia sau mai multor contracte.

În vederea evaluării ofertelor, pentru ambele contracte, preţul va avea o pondere de 80%, gradul de protecţie va reprezenta 10%, iar termenul de livrare va fi tot 10%.