21 februarie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

DECESE SUBITE LA ORDINEA ZILEI. Doi medici de top din Sibiu, un judecător de 38 de ani, un pompier, un actor

Articol ActiveNews

DOLIU la ISU. Colonelul Costache Ilie a încetat din viață, marți, 14 iunie. Tragicul anunț a fost făcut public de către ISU Arad pe pagina de Facebook.

Cu o lungă și impresionantă carieră de pompier acesta va face parte acum din „brigada pompierilor din cer”. Absolvent al Școlii Militare de ofițeri activi al Ministerului Apărării Naționale „Nicolae Bălcescu” Sibiu, promoția 1987, a ocupat de-a lungul carierei militare diferite funcții de comandă și execuție în cadrul Brigăzii 19 mecanizate Arad și Unitatea Militară de Rachete Ineu.

Începând cu anul 2001 a trecut la „arma vieții”, protecția civilă, iar din 2005 ofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad. 

În aceași zi, pe 14 iunie, FocusPress anunță că judecătorul Mircea Agop, de la Medgidia, a murit. Avea doar 38 de ani.

Colectivele Curții de Apel Constanța și ale instanțelor din circumscripție au primit cu profund regret vestea încetării premature din viață a lui Mircea Agop, judecător în cadrul Judecătoriei Medgidia.

”Născut în 1984 la Constanța, Mircea Agop a intrat în magistratură în anul 2013, iar începând cu 01.12.2017, a fost judecător al Judecătoriei Medgidia.

Vreme de aproape un deceniu, acesta s-a dedicat cu devotament profesiei, flind cu un caracter puternic, un om devotat de încredere ce va rămâne mereu în amintirea noastră.

Pe această cale transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu sä-l odihneascä!”, transmit reprezentanții Curții de Apel Constanța.

Judecătorul Mircea Agop avea doar 38 de ani.

O zi mai târziu, a urmat doliu în lumea medicinei românești. Un mare medic celebru a murit brusc, după 30 de ani de carieră, anunța ziarstul Filip Stan pe pagina de internet a RomâniaTV pe 15 iunie 2022.

Un medic foarte cunoscut din Sibiu a murit brusc, lăsând pe toată lumea fără cuvinte. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu acolo unde a profesat.

Medicul primar pneumolog Mioara Munteanu a încetat din viață. Colegii își iau rămas bun de la un doctor despre care spun că a fost dedicat într-o carieră de peste 30 de ani.

În postarea emoționantă pe care au făcut-o pe pagina de Facebook a unității medicale aceștia scriu că a fost un medic dedicat care a iubit oamenii și care a dat dovadă de profesionalism în cei peste 30 de ani de carieră.

Și Medicul Marinela Ecea, tot din Sibiu, s-a stins în urmă cu o săptămână

Medicul Marinela Ecea, unul dintre cei mai iubiți doctori din Sibiu, a murit, lâsându-i pe cei care i-au fost apropiați cu un mare gol în suflet, scrie aceeași sursă, RTV.

Citiți continuarea articolului pe ActiveNews