10 decembrie 2022

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Manipulare marca Antena 3: Imagini dintr-un joc video, prezentate ca fiind din Ucraina

Specialiştii” de la Antena 3 au analizat, pe un ton grav, aşa-zise scene de război din Ucraina care erau de fapt imagini dintr-un joc video.

În studio, erau Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Radu Tudor şi purtătorul de cuvânt al MApN, Constantin Spânu. 

Mai exact, aceştia au prezentat la ştiri şi au „analizat” cu toată gravitatea cerută de „situaţie” aşa-zise scene de război din Ucraina.

Însă imaginile difuzate de „experţii” de la Antena 3, în frunte cu Mihai Gâdea, erau de fapt luate dintr-un joc video.

„Iată imaginile cum se trage. Este un avion de luptă după care se trage cu antiaeriana. Cred că a exista un contact, dar trage în continuare, comentează Mihai Gâdea imaginile de pe ecran. 

„Semnalele alea luminoase erau lansate de avion ca să atragă tirul, domnule general?”, se întreabă Mircea Badea. În fundal, i se răspunde „Da, da!”

Radu Tudor, concluzionează; „L-a lovit şi s-a prăbuşit. S-a catapultat pilotul militar, dar probabil s-a catapultat în interiorul unităţii militare ucrainene. Lupta asta militară antiaeriană e fantastică.”

Prezentăm, în continuare, clipul din care a difuzat şi Antena 3:

Cei care v-au manipulat vreme de 2 ani, credeți că azi vă spun adevărul?

NU VĂ MAI LĂSAȚI MANIPULAȚI DE PRĂDĂTORI!!!

Noi suntem într-un război nedeclarat cu statul român, într-un război cu facturile la utilități, într-un război cu prețurile la alimente, într-un război cu prețurile la RCA, într-un război cu dobânzile la bănci, într-un război cu SĂRĂCIA.

Ce măsuri ia ”statul român” pentru a crea un trai mai bun românilor?

ACTUALIZARE: DIGI24 minte!

RealitateaTV minte !

Să nu uităm nici de România TV, care prezenta zilele trecute protestul celor de la AUR, drept un „protest spontan” în „solidaritate cu Ucraina”.

De altfel, aceste lucruri nu se întâmplă numai în mass-media plătită din România, de pildă vă prezentăm și brava armată ucraineană a actorului Zelenskiy „luptând eroic” cu dușmanii invizibili, cu arme de carton:

Surse: epochtimes-romania.com / ortodoxinfo.ro / paginademedia.ro