2 octombrie 2022

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Constantin Enceanu: „Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu”

Interpretul de muzică populară a susținut că cine nu are vaccinul făcut, nu mănâncă la el în restaurant. Localul artistului se află în Filiași. Acesta a declarat că s-a confruntat cu mari pierderi financiare într-un timp record.

Numărul clienților a scăzut rapid, la fel ca cel al încasărilor, acestea ajugând la jumătate în numai o săptămână. Care să fii fost motivul?!(ne întrebăm noi).

„Și la mine se respectă regulile, întocmai, nu se intră decât cu certificatul verde, pentru că nu au cum să dovedească faptul că ar fi trecut prin boală. Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu, nu ai voie! La intrare, trebuie să prezinți certificatul verde.

Toți angajații suntem vaccinați! A scăzut enorm numărul clienților, încasările au scăzut la jumătate, în numai o săptămână”, a spus Constantin Enceanu pentru playtech.ro.

„Tot timpul am funcționat, în pandemie, am servit la domiciliu, și acum tot cateringul funcționează, mergem cu sufertașul, ca pe vremuri. Facem tot ce ne stă în putință ca să depășim situația aceasta grea. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am dat faliment.”, a mai spus Constantin Enceanu.

Cu ocazia acestei discriminări pe care a îmbrățișat-o și dumnealui, preconizăm că pierderile financiare nu vor fi singurele pierderi pe care le va suferi artistul.