10 decembrie 2022

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Carmen Tănase refuză certificatul de vaccinare: „O să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe”

Actriţa Carmen Tănase a afirmat că nu este de acord cu măsura impusă de autorități privind certificatul de vaccinare, făcând referire la situaţia artiștilor care, deşi au schema de vaccinare completă au ajuns în stare gravă la spital.

Carmen Tănase îşi menține poziţia de a refuza vaccinarea şi testarea.

Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite.

În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”.

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma. Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege.

Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe”, a spus Carmen Tănase, potrivit Antena3.

În urmă cu câteva săptămâni, Carmen Tănase explica faptul că apariția virusului este „un plan bine pus la punct”, în care cei mici sunt ținta, pentru că ei își vor forma personalitatea într-un mod total diferit decât au făcut-o alte generații”.

„Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută.

Și atunci, refuz să-mi fie teamă, dar mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi – ni se tot spune că trebuie să ne obișnuim cu viața aceasta nouă pe care o s-o trăim. Ce înseamnă viața asta nouă?

Noi avem puncte de reper, noi avem pe ce să ne bazăm, avem un trecut. Am trecut și noi prin dictatură, am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri, apoi a venit această libertate, pe care fiecare a înțeles-o cum a vrut, dar am trăit”, declara actrița.