15 iulie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Radu Tudor dezinformează asupra ivermectinei și declară subiectul închis

Radu Tudor face multe demersuri pentru a stopa utilizarea ivermectinei în tratarea de Covid. Chiar dacă Institutul de Sănătate din SUA a aprobat utilizarea acestui medicament, realizatorul de e-misiuni de la Antena 3, încearcă să o discrediteze printr-un punct de vedere al companiei Merck, care nu este singurul producător de Ivermectină.

Acesta vrea să închidă subiectul Ivermectină în România:

Cred că lămurirea companiei Merck pune punct polemicii legate de ivermectină. S-a terminat, închidem subiectul ivermectină, el poate fi periculos dacă îl rostogolim mai departe.

Dr. Adina Alberts, după studii și cercetări amănunțite, după mai multe relații și consfătuiri cu specialiști în domeniu a făcut publică necesitatea medicamentului care poate aduce liniștea în rândul populației. Gata cu măștile, panica și decesele!

Medicul face apel la toți cei care cred că aceasta este soluția, la toți cei care cred în lupta domniei sale pentru semeni, în lupta pentru sănătatea și bunăstarea lor, să semneze petiția de introducere a Ivermectinei în farmacii.

50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină. Este utilizată, studiată și folosită de peste 25 de ani… La sute de mii de pacienți (umani) tratați cu Ivermectină până acum, în zeci de ani, nu credeți că cel puțin dpdv al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este foarte bine cunoscut?!

Mai jos vom lăsa cele doua petiții pe care le puteți semna :

Petiția lansată de Adina Alberts

Petiția lansată de OrtodoxInfo

Sursa articolului