22 iunie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Probleme cardiace/ Un dansator român a murit la doar 31 de ani

Un dansator în vârstă de doar 31 de ani, originar din Arad, a încetat din viață. Alexandru Vereb locuia în Londra și făcuse parte dintr-un ansamblu de dans din Arad care reușise să cucerească scenele din România.

Pe data de 29 octombrie 2023, Alexandru Vereb și-a luat adio de la viață în orașul său de rezidență din ultimii ani, Londra. Alexandru se confrunta cu probleme de sănătate legate de inimă pe care le-a tratat în ultima perioadă.

Alexandru era un membru al trupei DOMA Art din Arad, alături de Dorian și Maura Cosma. Colegii săi de scenă au transmis două mesaje în memoria lui Alexandru.

Deși drumurile vieții te-au dus pe alte scene, tu niciodată nu ai uitat locul de unde ai plecat… Ultimul tău dans nu trebuia sa fie astăzi! Drum lin, Alexutz!“; „Ca un fulger a venit această veste… Fostul nostru dansator, un prieten și un suflet generos ne-a părăsit mult prea devreme. Alexandru Vereb, vei rămâne mereu in inimile și-n amintirile noastre așa cum îți plăcea să fii: ambițios, zâmbitor și optimist. Rămas bun, suflet drag!”, au scris cei de la DOMA Art pe pagina de Facebook.

Mă pregătesc alături de colegii mei de trupă, ne antrenăm sub îndrumarea coregrafilor noştri, Maura şi Dorian Cosma. Pot spune că, în prezent, cei doi sunt ca un fel de părinţi pentru noi. Sunt mai mult decât simpli antrenori sau coregrafi, sunt oamenii care ne ajută şi ne dau sfaturi de tot felul”, spunea Alexandru în urmă cu 13 ani într-un interviu.