22 iunie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

„Trebuie să facem orice se poate ca să recuperăm Moldova. Chișinăul e un oraș absolut românesc și trebuie să facem să fie al nostru”, a declarat Cătălin Striblea în cadrul unui podcast

Cătălin Striblea, (jurnalist), spune că „interesul nostru național e legat de Moldova“ și pledează deschis pentru unirea Basarabiei cu România.

„Intresul nostru național e legat de Moldova. Noi trebuie să facem dr*ci, laci, orice se poate pentru a recupera bucata aia de pământ și bucata aia de popor. Ălea e poporul nostru, Orice s-ar spune, sunt frații noștri.

Nu azi, nu mâine, nu acum, poate peste 20 de ani, poate intră în Uniunea Europeană, însă noi trebuie să avem lucrurile acelea ale noastre.

Întotdeauna a fost bucățica noastră. Acolo e popor român. Sigur că e un popor român contaminat, pus sub o stăpânire străină, sub cea mai îngrozitoare stăpânire străină cu putință, dar e un popor pe care noi trebuie să-l avem. Are credința, valorile noastre, simbolurile noastre. Mulți dintre noi avem familii dincolo de Prut. Legăturile s-au păstrat.

Noi chiar trebuie să avem bucata aia de pământ. Chișinăul e un oraș absolut românesc și trebuie să facem să fie al nostru“, a spus Cătălin Striblea la un podcast.