22 iunie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Guvernul thailandez va anula contractul cu Pfizer după ce, prințesa, în vârstă de 44 de ani este în comă după doza a treia de vaccin Covid

Renumitul microbiolog thailandez-german, Dr. Sucharit Bhakdi, tocmai a făcut două afirmații explozive care, dacă sunt adevărate, ar echivala cu dezvăluiri-bombă ce ar cauza probleme semnificative instituției medicale și politice globale.

Într-un interviu recent cu bancherul elvețian Pascal Najadi, Bhakdi a susținut nu numai că guvernul Thailandei își va anula probabil contractul de mai multe milioane de dolari cu Pfizer-BioNTech, dar și că familia regală a țării ascunde faptul că prințesa Bajrakitiyabha, în vârstă de 44 de ani este în comă în urma unui atac de cord după ce a primit o a treia doză de vaccin COVID la sfârșitul anului 2022.

„Când am decis să ne întoarcem în Thailanda pentru o vacanță, în ianuarie a acestui an, activiștii thailandezi au spus: „Dacă veniți în Thailanda, vă vom pune în legătură cu autoritățile și consilierii celor mai înalte autorități din Thailanda”. Și asta s-a întâmplat”, a spus Bhakdi.

„Așa că am avut ocazia, prima ocazie în trei ani, să vorbesc cu consilierii de top ai unui guvern din orice țară. A fost foarte, foarte impresionant. Le-am spus că toată această agendă COVID-19 este un fals și de ce este un fals”, a susținut el. „Am putut să le prezint dovada că vaccinările împotriva COVID s-au bazat pe fraudă… Am fost acolo cu foarte puțini oameni, dar ei știau totul.”

Bhakdi, în vârstă de 76 de ani, s-a bucurat de o carieră lungă și distinsă în domeniul medical de peste cinci decenii, după ce a predat la mai multe universități importante din Europa și a scris sute de articole despre imunologie, bacteriologie, virusologie și multe altele.

În 2020, a publicat o carte intitulată Corona, alarmă falsă? care se presupune că a vândut peste 200.000 de exemplare în primele șase săptămâni. 

În ultimii trei ani, el a fost una dintre principalele voci care a atenționat lumea cu privire la pericolele vaccinării Covid.

În timpul unui interviu din 2020 cu Laura Ingraham de la Fox News, Bhakdi a spus că distanțarea socială și mascarea „nu sunt susținute de știință” pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

În interviul său cu Najadi, Bhakdi a spus că a făcut și o mică prezentare despre pericolele vaccinării Pfizer consilierilor guvernului Thailandei. Când a terminat, au „sărit în cameră” și i-au spus „vom avea grijă ca Thailanda să fie prima țară din lume care va declara acest contract nul”, scrie LifeSiteNews.

Bhakdi a susținut că un astfel de curs de acțiune ar însemna că Pfizer-BioNTech „va trebui să plătească acele miliarde Thailandei, cu care Thailanda va compensa acei oameni care și-au pierdut existența”.

Thailanda s-a bazat pe o varietate de companii farmaceutice pentru a-și vaccina populația în ultimii ani. 

Compania proprie a regelui Maha Vajiralongkorn – Siam Bioscience – a încheiat un contract cu AstraZeneca pentru a produce o doză în 2021. Se pare că, compania a înregistrat o creștere de 50 de ori a profiturilor de atunci. Jab -ul Sinovac din China, precum și lovitura lui Moderna au fost, de asemenea, folosite. Până în prezent, Pfizer a livrat peste 30 de milioane de doze în țară. Nu se știe cu siguranță dacă Thailanda va continua să folosească vaccinurile, sau va anula toate contractele sale COVID existente dacă, așa cum spune profesorul Bhakdi, ar anula înțelegerea cu Pfizer.

În ceea ce privește prințesa Bajrakitiyabha, Bhakdi a observat că „nu a fost niciodată grav bolnavă”, dar că „s-a prăbușit și acum este în comă. Iar diagnosticul dat de autorități și de universitate este: o infecție bacteriană.”

Bajrakitiyabha este unul dintre cei trei copii ai regelui, deși încă nu a fost numită că succesor. Absolventă a Universității Cornell din SUA, ea a fost ambasadorul țării sale în Slovenia, Slovacia și Austria. Ea a fost internată pe 14 decembrie după ce s-a confruntat cu o problemă la inima în timp ce își plimba câinii în pregătirea unei competiții canine. O declarație publicată de Palat în ianuarie a dezvăluit că echipamentul medical era folosit pentru a-i susține inima, plămânii și rinichii.

Bhakdi i-a spus gazdei Najadi că un profesor de la Universitatea din Bangkok a reușit să ia legătura cu familia regală și că „trimite informații pentru a-i alerta asupra faptului că, prințesa este victimă a acestui vaccin Covid”.

„Este cardiac”, a afirmat el. „Inima ei a cedat… și pentru că inima ei a cedat, creierul ei nu a primit oxigen și este încă la secția de terapie intensivă acum, de mai bine de șase săptămâni. Deci este foarte, foarte grav.”

Afirmația lui Bhakdi despre sănătatea prințesei este susținută și de Andrew MacGregor Marshall, un fost reporter Reuters care a scris anterior o carte despre familia regală thailandeză.

Pentru a urmări interviul complet al profesorului Bhakdi cu Pascal Najadi, puteți accesa video de mai jos: