2 decembrie 2023

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Deces subit la doar 19 ani, în urma unui stop cardiac

O tânără de 19 ani din Marea Britanie, Mia Jennings a murit subit weekendul trecut în urma unui stop cardiac.

Tânăra era profesoară de înot și lucra la Macclesfield Leisure Centre.

Un purtător de cuvânt al Everybody Health and Leisure a declarat: „Vă împărtășim cu mare tristețe că draga noastră colegă Mia Jennings a murit în acest weekend după ce a suferit un stop cardiac.

„Mia avea doar 19 ani – un angajat model și ucenic vedetă în echipa noastră de resurse umane și profesoară de înot pentru sute de copii de la Macclesfield Leisure Centre.

„Cei care au cunoscut-o cel mai bine pe Mia sunt șocați și devastați în acest moment. Gândurile noastre sunt la părinții ei, James și Louise, fratele și sora ei mai mici și toată familia lor, împreună cu iubitul ei Andrew.”

Compania a lăudat-o pe Mia pentru că a arătat „o mare dăruire și angajament la locul de muncă”. Mia primise o recunoaștere specială ca ucenic remarcabil la North East Cheshire Chamber Business Awards și South Cheshire Chamber Awards.

Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Cel mai important, Mia a fost o persoană bună și grijulie, care a vrut întotdeauna să dea tot ce e mai bun și să-i ajute pe ceilalți.

„Zâmbetul ei frumos a luminat fiecare cameră în care se afla și a făcut o impresie pozitivă tuturor celor pe care i-a întâlnit”.

Sursa: thesun.co.uk