2 decembrie 2023

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Secretarul lui Virgil Popescu: 19-20 de grade este o temperatură potrivită în casă

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Dan Drăgan, a afirmat la finalul ședinței de Guvern că: „o temperatură potrivită (în casă, n.r.) este în jurul valorii de 19-20 de grade”.

„În luna august nu ştiu dacă am măsurat temperatura în birou, dar vă pot asigura că am folosit aerisirea naturală, am avut geamul deschis, deoarece nu folosesc foarte mult aerul condiţionat ca persoană, deoarece am nişte probleme medicale. Acasă folosim o temperatură care să asigure un nivel confortabil şi decent pentru cei mici şi, totodată, pentru a reuşi să economisim resursele pe care le avem la la dispoziţie. Economisirea resurselor, indiferent că sunt energetice sau de altă natură, cred că este o responsabilitate a noastră a tuturor faţă de natură, faţă de resursele pe care le avem la dispoziţie. Vă pot spune că am termostate şi cred o temperatură potrivită este în jurul valorii de 19-20 de grade”, a declarat Drăgan.

Acesta a adăugat că este nevoie „să păstrăm un echilibru între nevoile noastre şi nevoia de a fi atenţi cu mediul, dar şi cu prezervarea resurselor pe care le avem la dispoziţie”.

Romgaz l-a reales în urma Adunării Generale a Acţionarilor din 30 septembrie pe Dan Dragoş Drăgan în poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, conform unui raport de la BVB.