2 decembrie 2023

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Documentele confidențiale Pfizer arată că vaccinarea împotriva Covid-19 va duce la depopulare

„Vaccinarea împotriva Covid-19 va duce la depopularea în masă”, „Guvernul tău încearcă să te omoare”, din păcate, aceste afirmații îndrăznețe sunt acum susținute de o mulțime de dovezi, iar majoritatea acestor dovezi pot fi găsite în documentele confidențiale Pfizer pe care Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA a fost forțată să le publice prin ordin judecătoresc.

Deci, să începem cu dovezile conținute în documentele confidențiale Pfizer.

Administrația  SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a încercat să amâne lansarea datelor Pfizer privind siguranța vaccinului COVID-19 cu 75 de ani, în ciuda faptului că a aprobat injecția după doar 108 zile de evaluare a siguranței pe  11 decembrie 2020 .

Dar la începutul lunii ianuarie 2022, judecătorul federal Mark Pittman le-a ordonat să elibereze 55.000 de pagini pe lună. Au lansat 12.000 de pagini până la sfârșitul lunii ianuarie.

De atunci, PHMPT a postat toate  documentele  pe site-ul său web. Cea mai recentă scădere a avut loc pe 1 iunie 2022.

Unul dintre documentele conținute în depozitul de date este „reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf” . Pagina 12 a documentului confidențial conține date despre utilizarea injecției Pfizer Covid-19 în timpul sarcinii și alăptării.

Documentele confidențiale Pfizer dezvăluie că 90% dintre femeile însărcinate vaccinate cu Covid și-au pierdut copilul

Un total de 4 cazuri grave de făt/bebeluş au fost raportate din cauza expunerii la injecţia Pfizer.

Dar aici lucrurile devin destul de îngrijorătoare. Pfizer afirmă că dintre cele 270 de sarcini nu au absolut nicio idee despre ce s-a întâmplat în 238 dintre ele.

Dar iată care sunt rezultatele cunoscute ale sarcinilor rămase –

Existau 34 de rezultate în total la momentul raportului, dar 5 dintre ele erau încă în așteptare. Pfizer observă că doar 1 din cele 29 de rezultate cunoscute au fost normale, în timp ce 28 din 29 de rezultate au dus la pierderea/moartea copilului. Acest lucru echivalează cu 97% din toate rezultatele cunoscute ale vaccinării împotriva Covid-19 în timpul sarcinii, care duc la pierderea copilului.

Când includem cele 5 cazuri în care rezultatul era încă în așteptare, acesta echivalează cu 82% din toate rezultatele vaccinării împotriva Covid-19 în timpul sarcinii, care au dus la pierderea copilului. Aceasta echivalează cu o medie de aproximativ 90% între cifra de 82% și 97%.

Deci, aici avem prima noastră dovadă că ceva nu este în regulă atunci când vine vorba de administrarea injecției Pfizer Covid-19 în timpul sarcinii.

Iată îndrumările preluate din documentul „REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS” al guvernului Regatului Unit –

Oricum, așa a citit ghidul în decembrie 2020. Din păcate, doar o lună mai târziu, guvernul Regatului Unit și alte guverne din întreaga lume au revizuit ghidul astfel încât să se citească după cum urmează:

Sursa – Pagina 7

Aceasta este în continuare ghidul oficial din iunie 2022 și duce la mai multe întrebări care necesită răspunsuri urgente, atunci când luăm în considerare, de la începutul anului 2021, femeilor însărcinate li s-a spus că vaccinarea împotriva Covid-19 este perfect sigură.

Trebuie doar să te uiți la lucrurile care li s-a spus femeilor să evite în timpul sarcinii înainte de a li se spune că este perfect sigur să faci o injecție experimentală pentru a realiza că ceva pur și simplu nu este în regulă aici –

 • Pește afumat,
 • brânză moale,
 • Vopsea proaspata,
 • Cafea,
 • Ceai de plante,
 • Suplimente de vitamine,
 • Alimente nedorite procesate.

Acestea sunt doar pentru a numi câteva, iar lista este nesfârșită.

Deci, să începem cu secțiunea „Sarcina” din ghidul oficial. În decembrie 2020, ghidul spunea „ Nu se recomandă vaccinarea împotriva COVID-19 în timpul sarcinii ”. La doar o lună mai târziu, acest ghid spunea „ Studiile pe animale nu indică efecte dăunătoare în ceea ce privește sarcina etc. ”.

Deci, să aruncăm o privire la studiile pe animale în cauză.

Dar înainte de a face, merită să subliniem că îndrumările oficiale afirmă, din iunie 2022, că „administrarea vaccinului ARNm COVID-19 BNT162b2 în timpul sarcinii ar trebui luată în considerare numai atunci când beneficiile potențiale depășesc orice riscuri potențiale pentru mamă și făt”. . Așadar, de ce naiba fiecare femeie însărcinată a fost constrânsă în mod activ să facă această injecție?

Pfizer și autoritățile de reglementare a medicamentelor au ascuns pericolele vaccinării împotriva Covid-19 în timpul sarcinii din cauza studiului pe animale care a constatat un risc crescut de defecte congenitale și infertilitate

Studiul limitat pe animale despre care se vorbește în ghidul oficial a dezvăluit de fapt riscul de vătămare semnificativă a fătului în curs de dezvoltare, dar autoritățile de reglementare a medicamentelor din SUA, Marea Britanie și Australia au ales în mod activ să elimine aceste informații din documentele publice.

Studiul real poate fi vizualizat în întregime aici și se intitulează „ Lipsa efectelor asupra fertilității femelelor și dezvoltării descendenților prenatali și postnatali la șobolani cu BNT162b2, un vaccin COVID-19 pe bază de ARNm ” .

Studiul a fost efectuat pe 42 de șobolani Wistar Han femele. Douăzeci și unu au primit injecția Pfizer Covid-19, iar 21 nu au primit .

Iată rezultatele studiului –

Sursă

Rezultatele numărului de fetuși observați ca având coaste lombare supranumerare în grupul de control au fost 3/3 (2,1). Dar rezultatele numărului de fetuși care au coaste lombare supranumerare în lotul vaccinat au fost 6/12 (8,3). Prin urmare, în medie, rata de apariție a fost cu 295% mai mare în grupul vaccinat.

Coastele supranumerare numite și coaste accesorii sunt o variantă neobișnuită a coastelor suplimentare care decurg cel mai frecvent din vertebrele cervicale sau lombare.

Deci, ceea ce a găsit acest studiu sunt dovezi ale formării anormale a fătului și ale malformațiilor congenitale cauzate de injecția Pfizer Covid-19.

Dar constatările anormale ale studiului nu se termină aici. Rata de „pierdere înainte de implantare” în grupul de șobolani vaccinat a fost dublă față de grupul martor.

Sursă

Pierderea preimplantata se referă la ovule fertilizate care nu se implantează. Prin urmare, acest studiu sugerează că injecția Pfizer Covid-19 reduce șansele ca o femeie să poată rămâne însărcinată. Deci, prin urmare, crește riscul de infertilitate.

Așadar, în acest caz, cum naiba au reușit autoritățile de reglementare a medicamentelor din întreaga lume să afirme în ghidul lor oficial că „Studiile pe animale nu indică efecte dăunătoare directe sau indirecte în ceea ce privește sarcina” ? Și cum au reușit să afirme „ Nu se știe dacă vaccinul Pfizer are impact asupra fertilității ”?

Adevărul este că au ales în mod activ să o ascundă.

Știm acest lucru datorită unei „cereri privind libertatea de informare (FOI) făcută către Departamentul de Administrare a Produselor Terapeutice pentru Sănătate (TGA) guvernului australian.

Un document intitulat „ Prezentarea generală a delegatului și cererea de consiliere a ACV ”, care a fost creat la 11 ianuarie 2021, a fost publicat în cadrul cererii FOI. Pagina 30 ulterioară a documentului arată o „revizuire a informațiilor despre produs” și evidențiază modificările care ar trebui făcute la „Raportul de evaluare non-clinic” înainte de publicarea oficială.

Pfizer a solicitat ca modificările să fie făcute înainte de următoarea actualizare a informațiilor despre produs.

Unele dintre acele modificări solicitate au fost următoarele –

Evaluatorul din Modulul 4 a cerut Pfizer să elimine afirmația că „Studiile pe animale nu indică efecte dăunătoare directe sau indirecte în ceea ce privește toxicitatea asupra reproducerii”.

De ce?

Evaluatorul Modulului 4 a spus Pfizer că „Categoria de sarcină B2” a fost considerată adecvată și a cerut să adauge următorul rând –

„Un studiu combinat de fertilitate și toxicitate asupra dezvoltării la șobolani a arătat o apariție crescută a coastelor lombare supranumerare la fetușii de la femelele de șobolan tratate cu COMIRNATY”.

Dar iată o reamintire a modului în care documentul oficial eliberat publicului larg arată:

Sursa – Pagina 7

Categoria de sarcină a fost schimbată în „B1”, nu a fost inclusă nicio linie privind apariția crescută a coastelor lombare supranumerare la fetuși și, în schimb, au inclus linia care a fost solicitată să fie eliminată, susținând „ Studiile pe animale nu indică efecte dăunătoare directe sau indirecte cu cu privire la sarcină… ”.

Iată descrierea oficială a categoriilor de sarcină –

Sursă

Este o diferență destul de mare între cele două categorii. Dar faptul că evaluatorul din Modulul 4 a considerat chiar că categoria de sarcină B2 este adecvată este foarte discutabil când luați în considerare rezultatele, așa cum am dezvăluit mai sus, ale studiului „inadecvat” și extrem de mic pe animale care a fost efectuat pentru a evalua siguranța administrării Pfizer. Injecția cu Covid-19 în timpul sarcinii.

Deci, nu numai că avem dovezi că vaccinul Pfizer poate determina ca între 82% și 97% dintre primitori să-și piardă bebelușii, dar acum avem și dovezi că vaccinul Pfizer duce la un risc crescut de a suferi infertilitate sau malformații congenitale.

Numai aceste două exemple susțin sugestia că vaccinarea împotriva Covid-19 va duce la depopulare. Dar, din păcate, dovezile nu se termină aici.

Documentele confidențiale Pfizer dezvăluie că vaccinul Covid-19 se acumulează în ovare

Un alt studiu, care poate fi găsit în lunga listă de documente confidențiale Pfizer pe care FDA a fost forțată să le publice printr-o hotărâre judecătorească aici , a fost efectuat pe șobolani Wistar Han, dintre care 21 erau femele și 21 masculi.

Fiecare șobolan a primit o singură doză intramusculară de injecție Pfizer Covid-19 și apoi conținutul și concentrația radioactivității totale în sânge, plasmă și țesuturi au fost determinate la puncte predefinite după administrare.

Cu alte cuvinte, oamenii de știință care au efectuat studiul au măsurat cât de mult din injecția cu Covid-19 s-a răspândit în alte părți ale corpului, cum ar fi pielea, ficatul, splina, inima etc.

Dar una dintre cele mai îngrijorătoare descoperiri ale studiului este faptul că injecția Pfizer se acumulează în ovare în timp.

Un „ovar” este unul dintr-o pereche de glande feminine în care se formează ouăle și se produc hormonii feminini estrogen și progesteron.

În primele 15 minute după injectarea testului Pfizer, cercetătorii au descoperit că concentrația totală de lipide în ovare a măsurat 0,104 ml. Acesta a crescut apoi la 1,34 ml după 1 oră, 2,34 ml după 4 ore și apoi 12,3 ml după 48 de ore.

Oamenii de știință, totuși, nu au efectuat nicio cercetare ulterioară asupra acumulării după o perioadă de 48 de ore, așa că pur și simplu nu știm dacă asta privind acumularea a continuat.

Dar datele oficiale din Marea Britanie publicate de Public Health Scotland, care pot fi găsite aici , oferă câteva indicii îngrijorătoare cu privire la consecințele acestei acumulări asupra ovarelor.

Cifrele privind numărul de persoane care suferă de cancer ovarian arată că tendința cunoscută în 2021 a fost semnificativ mai mare decât în ​​2020 și decât media 2017-2019.

Cancerul ovarian – Sursa

Graficul de mai sus arată până în iunie 2021, dar graficele găsite pe tabloul de bord al Public Health Scotland arată acum cifre până în decembrie 2021 și, din păcate, dezvăluie că decalajul s-a mărit și mai mult odată cu creșterea semnificativă a numărului de femei care suferă de cancer ovarian.

Click pentru a mari

Asta încheie a treia noastră dovadă. Deci acum știm că:

 • Documentele confidențiale Pfizer arată o rată de avort spontan între 82 și 97%,
 • Singurul studiu efectuat pe animale pentru a dovedi siguranța administrării vaccinului Pfizer în timpul sarcinii a indicat un risc crescut de infertilitate și malformații congenitale,
 • iar alte documente confidenţiale Pfizer dezvăluie că vaccinul se acumulează în ovare.

Din păcate, avem, de asemenea, dovezi că vaccinarea împotriva Covid-19 crește riscul ca nou-născuții să-și piardă viața, din păcate, și provine și din tabloul de bord „Covid-19 Wider Impacts” din Public Health Scotland.

Decesele nou-născuților au atins niveluri critice pentru a doua oară în 7 luni în martie 2022

Cifrele oficiale arată că rata deceselor neonatale a crescut la 4,6 la 1000 de născuți vii în martie 2022, o creștere cu 119% față de rata așteptată a deceselor. Aceasta înseamnă că rata mortalității neonatale a depășit un prag de avertizare superior cunoscut sub numele de „limită de control” pentru a doua oară în cel puțin patru ani.

Ultima încălcare a acesteia a fost în septembrie 2021, când decesele neonatale la 1000 de născuți vii au urcat la 5,1. Deși rata fluctuează de la lună la lună, cifra atât pentru septembrie 2021, cât și pentru martie 2022 este la egalitate cu nivelurile care au fost observate ultima dată la sfârșitul anilor 1980.

Click pentru a mari
Sursa

Public Health Scotland (PHS) nu a anunțat oficial că a lansat o investigație, dar aceasta este ceea ce ar trebui să facă atunci când va atinge pragul superior de avertizare și au făcut acest lucru încă din 2021.

La acea vreme, PHS a spus că faptul că limita superioară de control a fost depășită „ indică că există o probabilitate mai mare că există factori dincolo de variația aleatorie care ar fi putut contribui la numărul de decese care au avut loc ”.

Ultima noastră dovadă care susține afirmația că vaccinarea împotriva Covid-19 va duce la depopulare vine sub forma mai multor date din lumea reală, dar de data aceasta din SUA.

Vaccinarea împotriva Covid-19 crește riscul de avort spontan cu cel puțin 1.517%

Conform bazei de date privind evenimentele adverse ale vaccinurilor (VAERS) a Centrului pentru Controlul Bolilor (CDC) , până în aprilie 2022, un total de 4.113 decese fetale au fost raportate ca reacții adverse la injecțiile cu Covid-19, dintre care 3.209 au fost raportate împotriva Injectie Pfizer.

Credit: Health Impact News

CDC a recunoscut că doar 1 până la 10% dintre reacțiile adverse sunt de fapt raportate la VAERS, prin urmare, cifra reală ar putea fi de multe ori mai proastă. Dar pentru a pune aceste cifre în perspectivă, au fost raportate doar 2.239 de decese fetale către VAERS în cei 30 de ani anteriori autorizației de utilizare de urgență a injecțiilor cu Covid-19 în decembrie 2020. (Sursa)

Și un alt studiu care poate fi vizualizat aici , a constatat că riscul de a suferi un avort spontan după vaccinarea împotriva Covid-19 este cu 1517% mai mare decât riscul de a suferi un avort spontan după vaccinarea antigripală.

Dar cu –

 • Documente confidențiale Pfizer care arată o rată de avort spontan între 82% și 97%,
 • Singurul studiu efectuat pe animale pentru a dovedi siguranța administrării vaccinului Pfizer în timpul sarcinii indicând un risc crescut de infertilitate și malformații congenitale,
 • Alte documente confidențiale Pfizer care dezvăluie că vaccinul se acumulează în ovare, datele din Scoția care dezvăluie cazuri de cancer ovarian sunt la un nivel record,
 • Date suplimentare din Scoția care dezvăluie decesele nou-născuților au atins niveluri critice pentru a doua oară în șapte luni,
 • și datele CDC VAERS care arată că vaccinarea împotriva Covid-19 crește riscul de a suferi un avort spontan cu cel puțin 1.517%,

Se pare că avem deja dovezi mai mult decât suficiente pentru a afirma că vaccinarea împotriva Covid-19 va duce la depopulare.

Sursa articol: The Expose