2 decembrie 2023

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

George Simion: „Nu ceaiul de tei e problema cu inflaţia, ci guvernanţii”

George Simion spune că ţara noastră este plină de resurse şi bogăţii, dar degeaba.

„Trebuie să punem control asupra resurselor naturale ale ţăii, deoarece în România nu mai produce absolut nimic”, a spus George Simion.

Totodată, George Simion a făcut un apel la liderii politici ai României.

„Poate lumea nu înţelege cine conduce România, în momentul acesta, ca prim partid. PSD conduce România. Cine a mărit preţurile? Regimul Iohannis susţinut de PSD, care este la guvernare (…) Nu îl bănuiesc pe domnul Isărescu că nu se pricepe la economie sau nu ştie ce face, nu ceaiul de tei e problema cu inflaţia, ci guvernanţii şi actuala guvernare, care văd că nu ia măsuri. Tocmai dă gazele naturale ale României pe gratis. Ei sunt vinovaţi.

Şi dacă vinovatul are un nume în momentul acesta la conducerea României, din punct de vedere parlamentar, al Guvernului, cei trei C – Ciolacu, Ciucă, Cîţu, dar PSD-ul este primul la guvernare (…)

Mai mult de jumate dintre români primesc salarii sub 1.700 de lei, net, în mână. Nu ai cum să supravieţuieşti(…)

Preţul combustibilului la pompă e aproape 9 lei, facturile la energie sunt astronomice. Din 1.700 de lei, net, nu ai cum să plăteşti, să faci faţă. Eu zic că avem foarte mulţi refugiaţi, sinistraţi, săraci, în România, şi conducerea actuală, cu PSD ca primă forţă, cei trei C – Ciolacu, Cîţu, Ciucă, regimul Iohannis care a mărit preţurile cu 40% prin măsuri aberante, cum ar fi liberalizarea preţurilor la energie şi cum se pregăteşte acum legea offshore, trecută pe repede înainte, ei sunt vinovaţii”, a declarat George Simion la un post de televiziune.