22 iunie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Un medic al armatei americane dezvăluie că medicilor li s-a spus să nu raporteze reacțiile adverse ale injecțiilor Covid-19

Un locotenent colonel al armatei americane și un medic de luptă a descris modul în care colegilor medici din armată li s-a spus să nu introducă înregistrările reacțiilor adverse ale COVID-19 în bazele de date oficiale, potrivit LifeSiteNews.

„Fie se uită în altă parte, fie spun pur și simplu: „Ei bine, nu pot face asta. Nu există”, a spus dr. Peter Chambers, locotenent colonel în Armata SUA, Beretă Verde al Forțelor Speciale și medic de luptă. 

Chambers a făcut comentariile ca parte a celei de-a noua conferințe online a Fundației Truth For Health, care a văzut anunțul noului sistem global de raportare al Fundației pentru leziunile cauzate de COVID-19.

Discutând despre lansarea jab-ului din forțele armate, împreună cu Dr. Elizabeth Lee Vliet, președintele și directorul general al Fundației, Chambers a făcut lumină asupra experienței sale recente ca chirurg al grupului de lucru pentru Operațiunea Lone Star, o misiune de securitate la frontieră a armatei din Texas în SUA-Mexic.

Chambers, un veteran de 39 de ani și un beneficiar al Inimii Purpuri, a primit vaccinul Moderna COVID în ianuarie 2021, neștiind potențialele efecte secundare. El se consideră acum un avocat al „răniților de la vaccin” din cauza reacțiilor adverse pe care le-a experimentat ulterior. 

A dezvoltat rapid „ceață cerebrală” de un tip pe care nu l-a experimentat nici măcar în timp ce suferea replici de la rachete în timpul serviciului activ și a suferit pierderea vederii.

În urma unei eventuale scanări RMN, după crize de vertij, amețeli și greață care l-au determinat să prăbușească un camion în timp ce se întorcea de la patrula de noapte, Chambers a fost diagnosticat cu demielinizare, o boală care afectează țesutul nervos. 

Medicii armatei au spus să nu introducă reacțiile adverse în baza de date 

El a povestit cum a văzut „mai mulți soldați” suferind și ei efecte secundare similare din cauza injecțiilor, împreună cu „șase soldați care au fost în UTI” și un soldat care a fost forțat să facă o a doua lovitură în ciuda faptului că a suferit micro-coagulare după prima ea. 

Dr. Chambers a preluat detaliile de la acest personal de serviciu și le-a introdus în Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) al CDC. Cu toate acestea, el i-a dezvăluit doctorului Vliet că „chirurgii de la spitalele militare nu le lăsau să intre. Li s-a spus să nu introducă oamenii în VAERS”.

„Medicii mi-au spus personal în sistemul de serviciu activ care a funcționat la Fort Sam Houston, că nu trebuie să introducă oamenii în sistemul VAERS”, a adăugat el.

Datorită naturii colective a vaccinurilor experimentale a vaccinurilor COVID, Chambers a remarcat că „nici măcar nu putem să le introducem [leziunile prin injecție COVID] în propria noastră bază de date de apărare, medicală, epidemiologică”.