13 iulie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

RAPORT BRITANIC: „Se solicită de urgență ÎNCETAREA COMPLETĂ a vaccinurilor Covid-19 la oameni !

Un „ raport preliminar de urgență a datelor Yellow Card “ , eliberat de Marea Britanie bazat pe „The Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd ” depus la medicamente și produse de Agentia de reglementare (MHRA) prevede că „MHRA are acum mai mult decât suficiente dovezi (privind sistemul Yellow Card) să declare VACCINURILE COVID-19 NESIGURE PENTRU UTILIZARE UMANĂ”.

Similar cu sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor din SUA (VAERS), MHRA descrie scopul sistemului său de „cartonaș galben” ca fiind „o avertizare timpurie că siguranța unui medicament sau a unui dispozitiv medical poate necesita investigații suplimentare”.

Raportul, semnat de Evidence-based Medicine Consultancy Ltd și EbMC Squared CiC Director Dr. Tess Lawrie (MBBCh, dr.), spune: „am căutat rapoartele „Cartelei Galbene” folosind cuvinte cheie specifice patologiei pentru a grupa datele în conformitate cu următoarele cinci mari categorii, relevante clinic:

Sângerări, coagulare și ADR ischemice

ADR-uri ale sistemului imunitar

ADR-uri „dureroase”

ADR neurologice

SAL care implică pierderea vederii, auzului, vorbirii sau mirosului

ADR-uri pentru sarcină ”

 • Au fost identificate 13.766 reacții sângerante, de coagulare și ischemice, dintre care 856 au fost fatale.
 • Un total de 54.870 de reacții și 171 de decese au intrat în categoria sistemului imunitar.
 • Reacțiile dureroase au reprezentat cel puțin 157.579 reacții în total. Un număr mare dintre acestea au fost dureri articulare și musculare. Printre tulburările congenitale (de obicei afecțiuni prezente de la naștere) au fost raportate 11 cazuri de tulburare paroxistică a durerii extreme, care este o boală moștenită extrem de rară cauzată de o mutație genetică.
 • 185.474 au fost clasificate ca tulburări ale sistemului nervos. S-au observat o mare varietate de probleme neurologice, inclusiv 1.992 care implică convulsii și 2.357 care implică o formă de paralizie, inclusiv 626 de cazuri de paralizie a lui Bell.
 • Au fost raportate 33 de cazuri de demență după injectare.
 • Au existat 4.771 de raportări de deficiențe de vedere, inclusiv orbire, 130 de deficiențe de vorbire, 4.108 de deficiențe de gust, 354 de deficiențe olfactive și 704 de deficiențe de auz.
 • Având în vedere că femeile însărcinate vaccinate reprezintă o proporție mică din populația vaccinată la momentul prezentului raport, 307 pare a fi un număr mare de reacții adverse la medicament în timpul sarcinii. Aceasta include o moarte maternă, 12 nașteri statice și 150 de avorturi spontane.

Raportul continuă să spună: „Împărtășim acest raport preliminar din cauza nevoii urgente de a comunica informații care ar trebui să ducă la încetarea lansării vaccinării, până ce se efectuează o investigație completă„.

Potrivit lucrării recente a lui Seneff și Nigh, potențialele patologii acute și pe termen lung includ:

 • Amorsare patogenă, boală inflamatorie multisistemică și autoimunitate
 • Reacții alergice și anafilaxie
 • Îmbunătățirea dependentă de anticorpi
 • Activarea infecțiilor virale latente
 • Neurodegenerare și boli prionice
 • Apariția de noi variante ale SARSCoV2
 • Integrarea genei proteinei spike în ADN-ul uman

Acum este evident că aceste produse din fluxul sanguin sunt toxice pentru oameniEste necesară oprirea imediată a programului de vaccinare, până ce se efectuează o analiză completă a siguranței vaccinurilor și pentru a investiga amploarea completă a daunelor, pe care datele din Cartea Galbenă a Regatului Unit sugerează că includ tromboembolism, boli inflamatorii multisistemice, supresie imună, autoimunitate și anafilaxie, precum și dependentă de anticorpi (ADE). ”

Raportul concluzionează: „MHRA are acum dovezi mai mult decât suficiente pentru a declara VACCINURILE COVID-19 NESIGURE PENTRU UTILIZARE UMANĂ.

 Trebuie făcută pregătirea pentru a intensifica eforturile umanitare pentru a-i ajuta pe cei răniți de vaccinurile COVID-19 și pentru a anticipa și ameliora efectele pe termen mediu și mai lung”.

„Există cel puțin 3 întrebări urgente la care trebuie să răspundă MHRA:

 1. Câți oameni au murit în termen de 28 de zile de la vaccinare?
 2. Câți oameni au fost spitalizați în termen de 28 de zile de la vaccinare?
 3. Câți oameni au fost invalizi prin vaccinare?

Surse: Americasfrontlinedoctors.org / Tg-news.com