16 mai 2022

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Carmen Tănase refuză vaccinarea dar și testarea: „Aștept să se termine această descreierare. Nu este legal să ți se interzică absolut nimic”

Actrița Carmen Tănase a anunțat că refuzând să fie testată pentru Covid, a fost nevoită să renunțe la o filmare.

Carmen Tănase nu s-a lăsat intimidată și nici nu a căzut în capcana fricii indusă de guvernanți și media, rămânând astfel fermă pe poziție. A decis să nu renunțe la convingerile sale și nu se va mai duce nicăieri până când nu se renunță la aceste reguli, cu testarea și vaccinarea.

De asemenea, actrița a mai spus la Antena3 că nu se va supune cerinței de a se testa pentru a participa la vreo filmare, sau în cazul în care va fi invitată să participe la diferite evenimente care impun această testare pentru Covid.

Nu mă duc. Aştept să se termine această descreierare. Nu ştiu cât va dura. Orice demenţă şi orice deviaţie din istorie, la un moment dat s-a terminat. Deocamdată nu este legal să ţi se interzică absolut nimic. Când va fi legal, vom discuta atunci„, a declarat Carmen Tănase într-o intervenție telefonică la Antena3.

Pentru a nu ne pierde de tot demnitatea putem spune că poate fi un exemplu de urmat și de cei care nu sunt de acord cu aceste reguli, dar totuși le urmează obedienți. Nu aducem în discuție persoanele „vacciniste”, cele care cred că vor fi salvate dacă își injectează aceste seruri experimentale, pentru simplul motiv că fiind prea îndoctrinate, nu își vor putea schimba părerea prea curând. O felicităm pe această cale pe Doamna Carmen Tănase.