16 mai 2022

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

O fizioterapeută în vârstă de 28 de ani a decedat la 2 zile după injectarea cu serul experimental Covid

Tânăra fizioterapeută lucra la North River Health Campus, un complex pentru vârstnici din Evansville, Indiana, care a organizat vaccinarea rezidenților și angajaților săi, postând și clipuri pro-vaccinare în care se demontau „miturile” despre reacțiile adverse ale serurilor experimentale Covid.

Haley Link Brinkmeyer, în vârstă de 28 de ani, a murit pe 21 ianuarie după ce i s-a administrat o injecție cu ARNm produsă fie de Pfizer/BioNTech, fie de ModeRNA, relevă COVID Blog, citat de The Daily Mail.

„Fiica mea în vârstă de 28 de ani a făcut vaccinul Covid într-o zi de marți și joi era moartă”, adăugând: „Orice lucru care este asociat cu numele lui Bill Gates sau al șarlatanului Fauci ar trebui să fie un semnal de alarmă. Depopulare, oameni buni, depopulare! Acesta este obiectivul lor”, scrie mama tinerei decedate, Shauna O’Neill Link pe Facebook.

DailyMail.com a reușit să ia legătura cu soțul decedatei, Evan Brinkmeyer, pentru mai multe informații.
Haley a absolvit Universitatea din Evansville în 2018 cu un doctorat în fizioterapie și era membră a AOII Sorority, potrivit necrologului său.

Contul de Facebook al lui Link pare să fi fost șters ulterior. Nu ar fi de mirare, după dezvăluirile care arată că Facebook descalifică „ezitarea la vaccinare” și chiar îi blochează pe cei care se plâng de efectele adverse ale „vaccinurilor” Covid.

Pe 20 ianuarie 2021, North River Health Campus a postat pe Facebook fotografii și un mesaj despre vaccinarea Covid, cam în aceeași perioadă în care a Haley și-a primit doza care avea să-i fie mortală.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2775728989358650&id=1682847551980138

„Am avut onoarea astăzi să organizăm prima dintre cele 3 clinici de vaccinare Covid! Cu tematica adecvată „Shots of Hope” („Doze de speranță”), coridoarele noastre au fost decorate în toate culorile curcubeului. Rezidenții și personalul deopotrivă și-au suflecat mânecile pentru a contribui la încetinirea răspândirii acestui virus teribil”, se lăuda centrul de bătrâni într-o postare din 20 ianuarie 2021.  

Sursa: Activenews