22 iunie 2024

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Ziaristul care a dezvăluit e-mailurile secrete ale familiei Clinton a fost găsit „sinucis”

Pentru a-și sustrage de sub supravegherea guvernamentală corespondența oficială (inclusiv zeci de mii de e-mailuri ce conțineau informații clasificate), soția fostului președinte Clinton a folosit un cont privat. Existând indicii că în acest mod Hillary Clinton a putut să dezvăluie inclusiv secrete de stat unor servicii străine.

Sub presiunea evidenței și a opiniei publice, a fost pornită o anchetă, care la scurt timp a fost însă închisă. Ulterior, ziaristul Christopher Sign a dezvăluit că, urmărind ca Hillary Clinton să nu-și compromită candidatura la prezidențialele din 2016 (unde Statul subteran avea de înfruntat marea primejdie Donald Trump), Bill Clinton s-a întâlnit în ascuns cu procurorul general de atunci al SUA, Loretta Lynch, colegă de partid cu soții Clinton.

În urmă cu 16 ore, ziaristul Christopher Sign (45 de ani) a fost găsit mort la reședința sa. Jurnalist de succes premiat și tată fericit a trei copii! „Sinucis”, desigur, cum se întâmplă cu mai toți cei ce deranjează cu ceva, de câțiva ani, Statul asasin american (nefiind singurul).

Există informații că, după înlăturarea de la Casa Albă, Donald Trump colaborează cu armata americană și cu tribunale ale acesteia pentru anchetarea și judecarea mai multor oficiali de rang înalt pentru acte de trădare (între mulți alții și Hillary Clinton, arestată de mai mult timp).

În sfârșit, să scrii despre asemenea lucruri se dovedește periculos chiar și în România.

Există date că summitul G7 din zilele acestea ar fi fost mai ales despre solidarizarea disperată a guvernelor  Globalismului satanist în fața pericolului, ce pare iminent, ca Trump să revină în forță susținut de armată. Trebuie spus că până în 2014 G7 a fost G8, când globaliștii sataniști, pe care Putin îi încurca peste măsură în planurile lor, au exclus Rusia (UE are statut de observator). Există de asemenea semnale că pe 16 iunie Biden va încerca să-l atragă pe Putin de partea lor împotriva lui Trump, potrivit Activenews.