12 august 2022

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

SUA: Loterii cu arme de foc GRATUITE pentru cei care își injectează serul experimental

Pentru avansarea campaniei de vaccinare împotriva covid-19, statul West Virginia a lansat o loterie între ale cărei premii se află două camionete, cinci permise de pescuit şi de vânătoare valabile pe viaţă, zece puşti de vânătoare şi 25 de sejururi în parcuri naturale din stat, conform stiripesurse.ro

Dorind să îi atragă cât mai mult pe tineri, statul a anunţat de asemenea o loterie în valoare de un milion de dolari, destinată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 25 de ani, prin care oferă două burse complete de patru ani la o universitate din stat.

Această loterie urmează să se desfăşoare săptămânal de la 20 iunie la 4 august, a anunţat marţi guvernatorul republican Jim Justice.

O parte importantă a statului nostru nu a ales să se vaccineze încă”, a anunţat directorul însărcinat cu sănătatea la Universitatea West Virginia, Clay Marsh.

Citește și: Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel: Nu există nicio șansă de supraviețuire pentru cei vaccinați. Vaccinările ar trebui să se oprească!

Acest stat le-a oferit deja, în ultimele luni, tinerilor cu vârsta cuprinse între 16 şi 35 de ani, o categorie de vârstă mai reticentă faţă de vaccinare, bonuri de economii în valoare de 100 de dolari sau cecuri-cadou de aceeaşi sumă, pentru a-i atrage la vaccinare.

Lansate de către statul Ohio, loteriile în valoare de milioane de dolari se multiplică în Statele Unite, în vederea unei relansări a campaniei de vaccinare împotriva covid-19, în scădere de mai multe săptămâni.

Alte state îşi atrag cetăţenii reticenţi cu bere, pizza sau bilete la evenimente sportive, pe lângă alte iniţiative private.