27 septembrie 2021

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Oana Lovin, videochatista care se mândrește cu trecutul ei, plătită din banii cetațenilor din orașul Voluntari pentru a aparea pe sticlă

ATENȚIE! Articolul este interzis minorilor!

Televiziunea Metropola TV , sau mai bine zis televiziunea Gabrielei Firea și a lui Florin-Costel Pandele, este o televiziune finanțată integral din bani publici. Cum nu contează pe ce se duc banii cetățenilor,Florentin-Costel Pandele nu a avut nici o rezervă în a angaja în cadrul postului personalități ”de marcă” precum videoceatista Oana Lovin, cea care nu se stanjenea sa își arate părțile intime in fața camerei pentru bărbații care erau dispuși să plătească.

Cu adevarat impresionant a fost discursul prin care s-a reușit obținerea licenței postului METROPOLA TV de la CNA:

”„Ne dorim să umplem un gol care e în mass-media naţională. Televiziunile au creat o apetenţă pentru subiecte negative Cum ar fi crimele sau tragediile.

Televiziunile nu se înghesuie să difuzeze subiectepozitive şi despre oamenii care fac lucruri lăudabile.

Vrem să scoatem în evidenţă lucruri exemplare care pot da oamenilor satisfacţie.Îmi doresc ca ştirile să fie făcute într-un stil deontologic

Într-adevar mass-media românească ducea lipsa de imaginea marcantă a unei videochatiste, un real exemplu pentru tânara generație. Era ”necesar„ ca o nouă televiziune să apară și să scoată în prim-plan ”oameni care au facut lucruri lăudabile” pentru că, de ce nu, și videochatul este o meserie, iar dezinvoltura și rapiditatea cu care te dezbraci este cu atat mai admirabilă și mai lăudabilă cu cât ești și susținătoare finanțată de PSD.

NIMIC nu putea demonstra mai bine”deontologia„ postului METROPOLA TV decât angajarea unei persoane cu „reale calități morale„ precum Oana Lovin, un monument de deontologie, un om ”exemplar”, mândru de ”munca sa” pentru că, de ce nu, dacă ai nevoie de bani de ce sa-ți iei un job de 8 ore /zi când ai un corp de expluatat care te poate face cel puțin moderator TV la un post la care cetățenii cotizează.

În televiziunea Metropola TV, finantata de la bugetul orașului Voluntari, mai exact de cetățenii din Voluntari, care sperăm că sunt informați despre unde se duc banii din plata taxelor și impozitelor,s-a facut o investiție inițială de UN MILION DE LEI.

Se pare că toate necesitățile orașului Voluntari au fost acoperite, iar singurul lucru pe care cetățenii și-l mai doreau era o minunată televiziune care să aducă ode Gabrielei Firea și PSD-ului, plus o figură marcantă a vremurilor noastre, o minunată videochatista.

Dacă nu mai doream să finanțăm Televiziunea Publică Romană (TVR) deoarece, în mod real, este o risipă de bani, cetățenii din Voluntari sunt nevoiți să finanțeze o televiziune a PSD-ului care are într-adevar ceva în plus față de TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ, mai exact, o videochatista.

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: