12 august 2022

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Revoltător| O femeie din Arad a fost bătută de polițiști pentru că nu purta mască

Violența pe care „oamenii legii” o exercită asupra cetățenilor atinge cote maxime, iar aceste nereguli ar trebui pedepsite cât se poate de aspru pentru a fi evitate. După cazul de la Pitești, în care un bărbat din Pitești a fost omorât de doi polițiști, un alt caz, de această dată este vorba despre o femeie de 50 de ani, din localitatea Buteni, care a fost snopită în bătaie de un polițist pentru că nu purta mască. Când a văzut în ce stare a adus victima, polițistul a plecat de la locul faptei, lăsând victima în stare de inconștiență.

Este anchetă în cadrul Poliției Arad, după ce un polițist a fost acuzat că a bătut fără milă o femeie care nu purta mască, până a lăsat-o inconștientă. Potrivit martorilor, trei polițiști de la Rutieră ar fi fost implicați, doi ținând femeia, iar cel de-al treilea ar fi lovit-o cu putere până a început să-i țâșnească sângele.

Poliția Arad a confirmat miercuri seară că, printr-un apel la 112 a fost solicitat un echipaj medical, după ce o femeie ar fi fost bătută de un polișist și lăsată în stare de inconștiență.

„La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată.

„Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad.

O înregistrare postată pe Facebook o arată pe femeie leşinată pe stradă, în timp ce mai mulţi localnici încearcă să o ajute.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4610377735645790&id=100000208285180

Într-o altă filmare, femeia este luată cu targa și transportată la ambulanță de un echipaj SMURD.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4610110869005810&id=100000208285180

În ambele materiale video, martorii spun că „Poliția de la Sebiș a bătut-o” pentru că „a prins-o pe drum fără mască„.

Omoară oamenii poliția! A bătut-o poliția de la Sebiș, o leșinat aici în drum, o prins-o în drum fără mască„, se aude o femeie pe înregistrare.