12 august 2022

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Brățara „libertății” pentru Israel! În curând și în Europa

Dispozitivul, care arată ca un ceas inteligent, este produs de o companie numită SuperCom, care a lucrat anterior cu guverne din mai multe țări la sisteme de urmărire și monitorizare a prizonierilor.

Ordan Trabelsi, directorul executiv al SuperCom, a declarat: „Îi spunem o„ brățară de libertate ”, pentru că nu închidem pe nimeni, ci mai degrabă le dăm ocazia să plece acasă.”

Sclavia a ajuns libertate în Israel, în loc să-i spună brățară de control și supraveghere, i se spune brățara libertății.

Conectată la telefon, cu funcții și poate jocuri, de ce nu? să-i determine pe oameni să se complacă în noua normalitate, să accepte totalitarismul sanitaro-politico-tehno-mediatic.

„Nimeni nu este obligat să o facă, dar pentru cei interesați le oferă o altă opțiune: mai multă flexibilitate”, a adăugat Trabelsi.

Deci, alegerile sunt închise timp de două săptămâni într-un hotel de carantină administrat de militari sau iau brățara de urmărire.

Nu prea sună a „libertate”.

Dezvoltarea are loc în același timp cu o hotărâre judecătorească care solicită agenției interne de spionaj din țară, Shin Bet, să retragă supravegherea Covid-19 de urmărire a contactelor.

Instanța a decis că eforturile sunt „draconice” și reprezintă o amenințare la adresa democrației în țară și pot fi utilizate numai în situații de urgență.

Israelul operează, de asemenea, o societate pe două niveluri în care cei care au fost vaccinați au un „permis verde” pentru a merge acolo unde doresc, iar cei care nu au făcut acest lucru trebuie să rămână sub blocaj.