12 august 2022

Gazeta Romaneasca

Gazeta ta de zi cu zi!

Vaccinul experimental Pfizer continuă să facă victime. O asistentă medicală în vârstă de numai 28 de ani, a făcut anevrism și a intrat în moarte cerebrală la 5 zile după a doua doză de vaccin

COVID blog relatează că Sara Stickles din Beloit, Wisconsin, asistentă medicală în vârstă de 28 de ani, angajată a SwedishAmerican Hospital din 31 ianuarie 2020, a suferit un anevrism cerebral și se află acum în moarte cerebrală, la doar 5 zile după ce a fost injectată cu a doua doză de vaccin experimental anti-COVID pe bază de ARNm de la Pfizer, potrivit site-ului Vaccine Impact News.

Din păcate, acesta este încă un exemplu de caz raportat în care un lucrător medical tânăr, în floarea vârstei și fără nici o afecțiune preexistentă, a murit după injectarea cu unul dintre vaccinurile experimentale anti-COVID, bazate pe ARNm.

Sora ei, Jamie Lynn Cruz, a anunțat pe Facebook, în 11 februarie 2021, că familia își ia rămas bun de la Sara pentru că „nu mai există speranță de recuperare”. Acest fapt, deși sugerat de medici, nu este pe deplin adevărat, întrucât există cazuri de pacienți care și-au revenit din moarte cerebrală dacă au avut șansa să fie ținuți în viață pe aparate. 

Din cauză că își dăduse acordul să i se preleveze organele, ea nu va fi ținută în viață decât până la momentul în care se vor găsi primitori pentru organele ei, fapt care îi scurtează șansele unei eventuale reveniri la viață.

Din datele publicate de CDC până acum în baza de date VAERS, au existat 176 de cazuri de efecte advrese la vaccinarea COVID în statul Wisconsin, dintre care 58 s-au prezentat la Urgență, 26 au necesitat spitalizare, 5 au suferit un handicap pe viață și 11 au murit, deși nici un caz la persoane sub 44 de ani.

Insă, moartea cerebrală a Sarei Stickles (28 de ani) nu se regăsește printre raportările din sistemul VAERS: fie nu a fost raportată de spital, fie CDC-ul nu a publicat raportarea în sistemul VAERS. 

După cum The Vaccine Impact News relatase anterior, CDC a declarat pe site-ul propriu că în SUA s-au înregistrat 1170 de decese în urma injectării cu vaccinul experimental anti-COVID pe bază de ARNm. Cu toate acestea, CDC și FDA nu au pus NICI UNUL dintre aceste decese pe seama vaccinării anti-COVID. 


În concluzie, autoritățile SUA consideră că toți cei 1170 de morți care au fost declarați în sistem ca decese post-vaccinare au murit din întâmplare. Nici măcar unul nu ar fi murit din cauza vaccinurilor experimentale! Dacă aveți îndoieli, probabil că acestea țin de „teoria conspirației”…